Søg
Close this search box.

6600 Vejen

Halberg & Olsen Innovation er aktuelt i gang med at udvikle byggeretsgivende lokalplan på dette projektareal i naturlig forlængelse af ny bydel i Vejen.

Projektareal
0
Vejl. byggerets m²
0
Vejl. bebyggelses %
0 %
Boliger
0 stk.
Tæt/Lav boliger
0 stk.
Åben/Lav boliger
0 stk.

Beskrivelse af projekt

Projektområdet ligger midt i det åbne landskab. Området er omkranset af landbrug og spredte ejendomme med småbeplantning og læhegn. Området er designet med mulighed for at skabe et varieret boligmiljø med forskellige boligtyper, herunder parcelhuse, kompakte parcelhuse, dobbelthuse eller rækkehuse. 

Vi har fokuseret på at skabe et større tæt-lav boligområde med fælles friarealer, som er med til at skabe et fællesskab i området. Dette har ført til relativt små grundstørrelser således friarealerne kan blive anvendt.

Bebyggelsen er designet til at være varieret med forskellige taghældninger, tag- og facade materialer, hvilket skaber unik arkitektur.

Grønne arealer

Grønne kiler med en intim og haveagtig stemning mellem boligklyngerne indbyder til afslapning, leg, udfoldning og gåture. Der er etableret et større fælles rekreativt område omkring regnvandsbassinet i den sydvestlige del af projektområdet. Dette område er åbent og landskabeligt for at fremhæve overgangene til det åbne landskab mod vest.

Bevaringsværdige læhegn ses parallelt med den østlige grænse, mens et fredet dige med gamle egetræer findes i den sydlige grænse. Vi prioriterer at bevare landskabet, og derfor vil disse værdier blive inkluderet og indarbejdet i projektområdet.

Vejen by og omegn

Vejen er en by beliggende i det sydlige Jylland i Danmark. Byen har en befolkning på omkring 9000 indbyggere. Det er en moderne by med et godt udvalg af butikker, restauranter og kulturelle tilbud. Byen er kendt for sine grønne områder, herunder Vejen Kunstmuseum og Vejen Idrætscenter, som tilbyder en bred vifte af sportsfaciliteter til byens beboere.

Projektområdet ligger i den sydvestlige del af Vejen, ca. 3 km fra Vejen bymidte og ca. 1 km syd for Askov. Mod øst er området afgrænset af et nyt boligområde omkring Kongevænget, som er næsten færdigudbygget.

Lokalplanstadie: Under udarbejdelse

Har du spørgsmål til dette projekt, så kontakt os

Anette Ladefoged

Udviklingschef

28430543

al@halberg-olsen.dk

Morten Olsen

Adm. Direktør

61133399

mo@halberg-olsen.dk