Søg
Close this search box.

5500 Middelfart (Skrillinge)

Halberg & Olsen Innovation er aktuelt med til at udvikle byggeretsgivende lokalplan på dette bynære projektareal i Skrillinge lige sydvest for Middelfart.

Projektareal
0
Vejl. byggerets m²
0
Vejl. bebyggelses %
0 %
Boliger
0 stk.
Tæt/Lav boliger
0 stk.
Forv. etagelejligheder
0 stk.

* Udregningen tager udgangspunkt i de 3 tæt-lav delområder, da delområde I (øverste delområde) fortsat er under skitsering. Arealet for delområde I er ca. 6 HA.

** Forv. etagelejligheder, er det antal boliger, der forventes at blive opført i delområde I (øverste delområde).

Beskrivelse af projekt

Boligområdet er opdelt i 4 delområder med det formål at skabe forskellige boligklynger, der integreres i hele områdets layout. Boligerne er strategisk placeret med nem adgang til både individuelle og fælles friarealer. Dette inkluderer det grønne strøg, igennem hele området, og de interne grønne områder i hver enkelt boligklynge.

Den primære fokus er at skabe fællesskaber blandt beboerne gennem forskellige aktiviteter i fællesarealerne, som kan tilpasses efter beboernes behov og ønsker. Der er en mangfoldighed af boligtyper og størrelser for at  sikre en varieret beboersammensætning. Forventningen er, at etageboligerne vil bestå af både ejer- og lejeboliger.

Udvikling af delområder & lokale fællesskaber

I de forskellige delområder er der sammensat og placeret en variation af boligtyper og størrelser, der skaber en klynge med et samlingspunkt. Klyngerne varierer sig i størrelsen, og den grønne struktur ses centralt i klyngerne. Traditionelle forhaver og baghaver etableres ved boligerne for at skabe et skel mellem privat og offentlig zone.

Sammenhæng til eksisterende bysamfund

For os handler det ikke blot om at udvikle superoptimerede boligområder, men om at skabe kvalitetsrige bysamfund med sammenhæng til den nuværende bystruktur. Projektområdet befinder sig netop i udkanten af bylivet mod nord og landområdet mod syd, hvor det nye boligområde kobler sig til det nærliggende parcelhuskvarter. Placeringen er valgt med omhu for at skabe korte afstande til byen og diverse aktiviteter, hvor områdets stisystemer binder sig til omverden.

Inden for lokalplanen er der planlagt en grøn struktur, som skaber sammenhæng mellem de nye delområder og det eksisterende område, så  både lokale fællesskaber og den grønne struktur i sin helhed er i fokus. 

Skrillinge by og omegn

Skrillinge er en lille landsby beliggende i Middelfart Kommune på den østlige side af Fyn, netop hvor projektområdet befinder sig. Det er en rolig by med få hundrede indbyggere og er kendt for sine naturskønne og fredelige omgivelser. Fra projektområdet er der kun 800 m til den nærmeste skole, 950 m til sportsaktiviteter og 2 km til dagligvarebutikker.

Lokalplansstadie: Under udarbejdelse

Har du spørgsmål til dette projekt, så kontakt os

Anette Ladefoged

Udviklingschef

28430543

al@halberg-olsen.dk

Morten Olsen

Adm. Direktør

61133399

mo@halberg-olsen.dk