Søg
Close this search box.

7182 Bredsten

Halberg & Olsen Innovation er aktuelt i gang med at udvikle byggeretsgivende lokalplan på dette bynære projektareal i den nordlige del af Bredsten.

0
Projektareal
0
Vejl. byggerets m²
0 %
Vejl. bebyggelses %
0 stk.
Boliger
0 stk.
Tæt/Lav boliger
0 stk.
Åben/Lav boliger

Beskrivelse af projekt

Det nuværende landbrugsareal i Bredsten bliver omdannet til et nyt og attraktivt boligområde med det formål at tiltrække unge par, børnefamilier og ældre beboere. 

Alle boliger vil have niveaufri adgang og kun bestå af dobbelthuse for at sikre tilstrækkelige haver med optimal solposition mod syd og vest.

Boligerne vil blive placeret over for hinanden, hvilket vil styrke det lokale samvær og følelsen af tryghed, samtidig vil der være lette stisystemer og imødekommende karakter. Et centralt grønt område vil blive etableret på projektområde for at samle beboerne og fremme naboskab.

Der vil desuden blive etableret mindre opholdsområder på projektområdet mod nordvest, øst og sydøst for at tiltrække beboere til mindre fællesskaber. 

En del af byens udvikling

Vi har en vision om at skabe mere end bare et nyt boligområde. Vi ønsker at være med til at drive byudviklingen i en positiv retning ved at forbinde vejadgangene og de grønne stiforløb på projektområdet til de eksisterende stiforløb og skabe en sammenhæng.

Vi vil sikre mulighederne for fremtidige stiforbindelser i eventuelle kommende naboområder, og skabe et attraktivt og ønskværdigt boligområde.  

Link til artikel af DB –  Dansk Byudvikling: Halberg & Olsen bag nyt boligområde i Bredsten – Dansk Byudvikling (dansk-byudvikling.dk)

Bredsten by og omegn

Bredsten er en mindre by beliggende i Vejle Kommune i den sydlige del af Jylland, i Region Syddanmark. Byen har en befolkning på 1711 indbyggere og tilbyder en række forskellige faciliteter med kort afstand fra projektområdet herunder 1 km til sportsaktiviteter, 600m til dagligvarebutikker og 2,2 km til skole. 

Lokalplanstadie: Under udarbejdelse

Har du spørgsmål til dette projekt, så kontakt os

Anette Ladefoged

Udviklingschef

28430543

al@halberg-olsen.dk

Morten Olsen

Adm. Direktør

61133399

mo@halberg-olsen.dk