Søg
Close this search box.

5800 Nyborg (Vindinge)

Halberg & Olsen Innovation er aktuelt i gang med at udvikle byggeretsgivende lokalplan på dette bynære projektareal lige øst for Vindinge.

Projektareal
0
Vejl. byggerets m²
0
Vejl. bebyggelses %
0 %
Boliger
0 stk.
Tæt/Lav boliger
0 stk.
Åben/Lav boliger
0 stk.

Beskrivelse af projekt

Det nye boligområde etableres med ca. 90 boliger i form af tæt-lav bebyggelse. Vi har som forslag i lokalplanen taget afsæt i rækkehuse på 82 m2 og 96 m2. Denne fordeling er dog fleksibel i lokalplanlægningen, således der kan opføres hele stænger alt efter køberens ønske.

Boligerne samles omkring boligvejene, mens de grønne kiler skaber friarealer på ´havesiden´. På den måde skabes lokale fællesskaber i bebyggelsen – både på gade og havesiden. Det ensformige stænger bliver brudt ved forskellige formtypologier, som skaber kontraster og variationer til det samlede udtryk af boligmiljøet.

Den grønne struktur

Det grønne trækkes ind i bebyggelsen som grønne kiler, der skaber fælles friarealer mellem boligerne. Der kan etableres en traditionel have til boligen, eller det fælles friareal kan trækkes helt ind til boligens terrasse. Overgangen markeres ved lav beplantning eller andre muligheder. 

Der etableres et regnvandsbassin i den laveste del af området mod syd. Her er der også mulighed for opstuvning af skybrudsregn. En grøn zone er desuden integreret mellem Skolevej og boligområdet for at sikre en afstand, der friholder bebyggelse og have for eventuelle støjgener fra vejen.

Vindinge by og omegn

Projektområdet ligger i Vindinge og har potentiale for at kunne vokse tæt sammen med Nyborg, der ligger umiddelbart øst for Vindinge. Vindinge er en lille by som ligger i et naturskønt område i nærheden af Vindinge Å, skole, plejehjem, kirke og kun 3,2 km afstand til dagligvarebutikker.

Lokalplanstadie: Under udarbejdelse

Har du spørgsmål til dette projekt, så kontakt os

Anette Ladefoged

Udviklingschef

28430543

al@halberg-olsen.dk

Morten Olsen

Adm. Direktør

61133399

mo@halberg-olsen.dk