Søg
Close this search box.

7100 Vejle (Lindved)

Halberg & Olsen Innovation er aktuelt i gang med at udvikle byggeretsgivende lokalplan på dette bynære projektareal lige nord for Lindved.

Boligramme
0
Vejl. byggerets m²
0
Vejl. bebyggelses %
0 %
Boliger
0 stk.
Tæt/Lav boliger
0 stk.
Åben/Lav boliger
0 stk.

Beskrivelse af projekt

Det nuværende landbrugsareal tæt på byen i Lindved bliver nu omdannet til et nyt og moderne boligområde med særligt fokus på sammenhold og mangfoldighed. I projektområdet omfatter ca. 10 hektar udlagt til boligformål og 5,7 hektar til rekreativt formål.

Projektets kerneværdi er at skabe et lokalt, naturtæt, attraktivt og funktionelt boligmiljø for de kommende beboere i området. Der forventes, at projektet vil bestå af ca.145 rækkehuse og 10-15 parcelhuse. Boligbebyggelsen bliver opdelt i klynger med lokale fællesskaber, men også større fællesskaber uden for klyngerne. Lokalplanen vil tillade alle størrelser og sammensætninger af tæt-lav bebyggelse inden for byggefelterne.

Vi vil, som forslag, i lokalplanen tage udgangspunkt i forskellige boligtyper for at skabe den bedst mulige fleksibilitet. Dette projekt ligger i øjeblikket på tegnebrættet, og vi ser frem til at præsentere vores tanker om projektområdet visuelt.

Projektet vil blive udviklet med en holistisk tilgang, hvor både tekniske og æstetiske aspekter er indarbejdet for at skabe optimale løsninger, hvor beboeren er i fokus.

Mulighedernes by

Det kommende boligområde ligger i et voksende landsby, hvor by og natur mødes i idylliske omgivelser. Projektområdet er beliggende tæt på byen og motorvej, men stadig i landlige omgivelser med direkte adgang til naturen. Vi oplever stor efterspørgsel på netop disse muligheder, og investerer derfor ressourcer i at skabe attraktive boligområder i storbynære landsbysamfund, hvor beboerne kan nyde landsby-stemningen med mange muligheder. 

Lindved by og omegn

Lindved er en lille by beliggende i Østjylland med en befolkning på 1.374 indbyggere. Byen ligger i Sindbjerg Sogn, Nørvang Herred og tilhører Hedensted Kommune i Region Midtjylland.

Lindved er centralt beliggende i forhold til mange arbejdspladser, da der er ca. 800 meter fra byskiltet til motorvejen. Inden for en halvtimes kørsel er der mere end 280.000 arbejdspladser, og inden for en times kørsel er der over 800.000 arbejdspladser fra Lindved.

I Lindved finder man alt, hvad man behøver i hverdagen, herunder en veldrevet dagligvarebutik, tankstation, skole, SFO, børnehave, sportshaller mm. 

Lokalplanstadie: Under udarbejdelse

Har du spørgsmål til dette projekt, så kontakt os

Anette Ladefoged

Udviklingschef

28430543

al@halberg-olsen.dk

Morten Olsen

Adm. Direktør

61133399

mo@halberg-olsen.dk