Søg
Close this search box.

4173 Fjenneslev

Halberg & Olsen Innovation har tidligere været involveret i at udvikle byggeretsgivende lokalplan på dette bynære projektareal lige syd for Fjenneslev.

Projektareal
0
Vejl. byggerets m²
0
Vejl. bebyggelses %
0 %
Boliger
0 stk.
Tæt/Lav boliger
0 stk.
Etager
0 etager

Beskrivelse af projekt

I dag er projektområdet en granplantage, der ligger på et kuperet terræn landskab. Det planlagte boligbyggeri bliver et unikt byområde, hvor fællesskab og mangfoldighed står i centrum. For at sikre et nært og varieret miljø med gode vilkår for bofællesskaber, vil der blive opført en kombination af dobbelthuse, rækkehuse og op til 2,5 etagers lejligheder. 

Ifølge lokalplanen kan boligerne have en størrelse mellem 60 og 100 m2, hvilket giver mulighed for at tiltrække en bred vifte af beboere med forskellige behov og ønsker. 

 

Landsbystruktur

En ny boligbebyggelse opleves ud over det sædvanlige, hvor bygningerne er smukt placeret ind i det grønne landskab. I midten af bebyggelsen planlægges et grønt strøg inspireret af den traditionelle danske landsbytype, kaldet ”Fortebyen”. Her vil bygningsmassernes cirkulære placering omkring et fælles grønt område danne rammen for et unikt og indbydende samlingspunkt for beboerne.

Rækkehusene er formgivet med små skæve knæk, varierende taghældninger og bygningshøjder for at skabe en dynamisk og levende landsbystruktur. Projektområdet rummer to fælleshuse til faciliteter, som samlingslokaler, storkøkken, vaskeri, cykelværksted mm.

Fjenneslev by og omegn

Fjenneslev er en lille by beliggende på Midtsjælland i Danmark. Byen hører til Lejre Kommune og ligger 12 kilometer vest for Roskilde. Fjenneslev er en lille by med omkring 1000 indbyggere og byen har daginstitution, skole, kirke, butikker og sportsklub.

Der er gode muligheder for at nyde naturen i området, da byen ligger tæt på skoven og åbne marker. 

Lokalplansstadie: Vedtaget

Har du spørgsmål til dette projekt, så kontakt os

Anette Ladefoged

Udviklingschef

28430543

al@halberg-olsen.dk

Morten Olsen

Adm. Direktør

61133399

mo@halberg-olsen.dk