Søg
Close this search box.

5762 Vester Skerninge (Ollerup)

Halberg & Olsen Innovation har hjulpet med realiseringen af denne lokalplan i dette lækre naturskønne område i Ollerup.

Projektareal
0
Vejl. byggerets m²
0
Vejl. bebyggelses %
0 %
Boliger
0 stk.
Tæt/Lav boliger
0 stk.
Åben/Lav boliger
0 stk.

Beskrivelse af projekt

Projektet Søbakkerne Ollerup er tegnet med afsæt i det omkringliggende landskab, hvor simpelt og åbent udtryk forbinder overgangen mellem land og by.

De grønne fællesarealer og de små, skønne og private haver danner et trygt miljø, der inviterer til uforstyrret ophold med plads til både leg og afslapning. Facaderne består af lyse mursten med sorte tagflader, som giver byggeriet tyngde og varme til boligområdet. Husenes grundelementer raffineres og forfines, således boligerne udstråler enkelhed og en robust karakter. Simplicitet har været afgørende for materialevalget for at sikre, at Søbakkerne vil ældes med ynde.

I Søbakkerne Ollerup mødes land, skov og by i kystnært område. Der er trygge rammer i lyse og ugenerte boliger med udsigt til landskabet.

Naturen som nabo

For os handler det ikke blot om at skabe et nyt boligområde, men et sammenhængende og kvalitetsrigt område, der understøtter udviklingen i det pågældende bysamfund. Projektområdet befinder sig netop i nærheden af bylivet og naturområdet, hvor det nye boligområde kobler sig elegant til det nærliggende smukke natur. Placeringen er valgt med omhu for at skabe korte afstande til byen og diverse aktiviteter. 

Ollerup by og omegn

Ollerup er en by på Sydfyn med 1.482 indbyggere. Den ligger 3 km øst for Vester Skerninge, 19 km øst for Faaborg og under 5 km vest for Svendborg. Byen hører til Svendborg Kommune og ligger i Region Syddanmark.

Derudover kan det nævnes, at Ollerup har sin egen dagligvarebutik, plejehjem, børnehave, tankstation og grillbar drevet af lokale.  

 

Lokalplanstadie: Vedtaget

Har du spørgsmål til dette projekt, så kontakt os

Morten Olsen

Adm. Direktør

61133399

mo@halberg-olsen.dk

Michael Laursen

Projektchef

28877020

ml@halberg-olsen.dk