Søg
Close this search box.

7500 Holstebro

Halberg & Olsen Innovation er aktuelt i gang med at udvikle byggeretsgivende lokalplan på dette bynære projektareal lige nord for Holstebro.

Projektareal
0
Vejl. byggerets m²
0
Vejl. bebyggelses %
0 %
Boliger
0 stk.
Tæt/Lav boliger
0 stk.
Åben/Lav boliger
0 stk.

Beskrivelse af projekt

Projektområdet ligger i nærheden af Friplejehjemmet Alstrup, et skovområde og Vestbyens Friskole. Området grænser op til landbrugsarealer mod øst og den trafikerede Nordre Ringvej mod nord.

Projektområdet er inddelt i to mindre dele, hver med deres arkitektoniske udtryk, mens hvert delområde har sin ensartethed i udformning, materialitet og taghældning.

Et større tæt-lav boligområde etableres og disponeres, så der skabes mindre klynger og naboskaber med fokus på variation og en indbydende boligmiljø.

Grønne arealer

Grønne fælles arealer er blevet formgivet mellem de tæt-lave boliger med træer og buske, som skaber læ og skygge til hyggelige ophold og leg for børn. Der er lagt vægt på at skabe en diversitet af planter, som græsplæner og vildgræsser, for at give en naturlig og vildt udtryk til området.

Støjafskærmning mod Nordre Ringvej er etableret, således de urbane områder kan anvendes under trygge og fredelige rammer. Volden flettes naturligt ind i området ved at afskærmningen beplantes med lave buske, klatreplanter og vildgræsser. Det primære fællesareal er mod nordvest med et større grønt areal dedikeret til afslapning, grill og leg til børnene, mens mindre opholdsarealer opleves i nærheden af boliggavlene til de mindre sociale sammenkomster.

Holstebro by og omegn

Holstebro er en by i Vestjylland beliggende i Holstebro Kommune. Byen har en befolkning på omkring 36.000 og er kendt for kultur, herunder musik og teater.

Projektområdet er netop placeret ved udkanten af bymidten med få kilometers afstand til centrum, dagligvarebutikker, sportsfaciliteter mm.

Lokalplanstadie: Under udarbejdelse

Har du spørgsmål til dette projekt, så kontakt os

Anette Ladefoged

Udviklingschef

28430543

al@halberg-olsen.dk

Morten Olsen

Adm. Direktør

61133399

mo@halberg-olsen.dk