Søg
Close this search box.

5450 Otterup

Halberg & Olsen Innovation er aktuelt i gang med at udvikle byggeretsgivende lokalplan på dette bynære projektareal lige vest for Otterup.

Projektareal
0
Vejl. byggerets m²
0
Vejl. bebyggelses %
0 %
Boliger
0 stk.
Tæt/Lav boliger
0 stk.
Åben/Lav boliger
0 stk.

Beskrivelse af projekt

Det nuværende landbrugsareal i Otterup forvandles til et helt nyt og moderne boligområde formgivet med særligt fokus på at tiltrække en mangfoldighed af både børn, familier og ældre. Projektets kerneværdi ligger i at skabe et lokalt, attraktivt og funktionelt boligmiljø for alle. Dette har resulteret i 52 rækkehuse og 11 parcelhuse med fælles faciliteter og niveaufri adgange til alle boliger. Størstedelen af rækkehusene har syd eller vestvendte haver med optimale solforhold.

Lokalplanen tillader alle størrelser og sammensætninger af tæt-lav bebyggelse inden for byggefelterne. Vi har, som forslag i lokalplanen, taget udgangspunkt i rækkehuse i størrelserne 82 m2 til 96 m2.. I vores tegnings-materiale har vi udarbejdet en bebyggelsesplan svarende til 13 % bebyggelse af bruttoarealet. Dette kan også ændres efter ønske.

Det lokale fællesskab styrkes ved en klar klyngeinddeling med forskellige beplantninger, rekreative arealer og lette stisystemer mellem husene for at forbinde alle klynger til én helhed. Boligerne er placeret som halvåbne karrébebyggelser, der vender mod de rekreative arealer for at skabe tryghed, visuelle forbindelser og imødekommende karakter.

Sammenhæng til eksisterende bysamfund

For os handler det ikke blot om at skabe et nyt boligområde, men et sammenhængende og kvalitetsrigt område, der understøtter udviklingen i det pågældende bysamfund. Projektområdet ligger netop i skellet mellem bylivet mod øst og landområde mod vest, hvor det nye boligområde kobler sig elegant til det nærliggende parcelhuskvarter. Placeringen er valgt med omhu for at skabe korte afstande til byen og diverse aktiviteter.

Otterup by og omegn

Otterup er en by på Nordfyn med 5269 indbyggere. Otterup er kun 15 km nord for Odense, 23 km øst for Bogense og er den største i Nordfyns Kommune i Region Syddanmark. Otterup har forskellige funktioner med korte afstande fra projektområdet. Herunder 2 km til nærliggende dagligvarebutikker, 2,2 km til sportsaktiviteter, 7 km til børnehave, 2 km til skole og 2 km til centrum. 

Lokalplansstadie: Vedtaget

Har du spørgsmål til dette projekt, så kontakt os

Michael Laursen

Projektchef

28877020

ml@halberg-olsen.dk

Morten Olsen

Adm. Direktør

61133399

mo@halberg-olsen.dk