Søg
Close this search box.

6000 Kolding (Eltang)

Halberg & Olsen Innovation har udviklet bebyggelsesplan til principgodkendelse for dette naturnære projektareal lige nordøst for Kolding.

Projektareal
0
Vejl. byggerets m²
0
Vejl. bebyggelses %
0 %
Boliger
0 stk.
Tæt/Lav boliger
0 stk.
Åben/Lav boliger
0 stk.

Beskrivelse af projekt

Arealet på Elmevangen i Eltang udvikles til et helt nyt og moderne boligområde. Disponeringen muliggør etablering af private opholdsområder og fælles rekreative områder til ophold og leg. Hver blok består af tre boliger, herunder to på 95 m2 boliger og en 85 m2.

Projektets primære mål er at skabe et lokalt og attraktivt boligmiljø, hvor rekreative områder og lette stisystemer fremmer fællesskab. Projektområdet består af et indre rekreativt areal og en ydre krans af boliger, der alle retter deres haver ud mod det åbne landskab.

Sammenhæng til eksisterende bysamfund

Projektområdet er naturligt integreret i omgivelserne ved at tilslutte sig til den eksisterende Eltangvej og lokalplanlagte stier. Denne integration skaber gennemsigtighed og sammenhæng mellem projektområdet og det omkringliggende.

Eltang by og omegn

Eltang er en lille landsby nord for Kolding og ligger kun 7 km fra Kolding. Projektområdet ligger tæt på forskellige faciliteter, herunder en skole og børnehave inden for 1 km, Gudsø Vig kun 950 m væk og dagligvarebutikker 1,7 km derfra. Dette gør området attraktivt for mennesker i forskellige aldersgrupper.

Området ligger naturskønt, og er kun et stenkast væk fra det rekreative område ved Houdes Odde Spejdercenter.

Har du spørgsmål til dette projekt, så kontakt os

Morten Olsen

Adm. Direktør

61133399

mo@halberg-olsen.dk