Søg
Close this search box.

4200 Slagelse II

Halberg & Olsen Innovation er aktuelt i gang med at udvikle byggeretsgivende lokalplan på dette bynære projektareal lige nordøst for Slagelse.

Projektareal
0
Vejl. byggerets m²
0
Vejl. bebyggelses %
0 %
Boliger
0 stk.
Tæt/Lav boliger
0 stk.
Åben/Lav boliger
0 stk.

Beskrivelse af projekt

En disponering er blevet udarbejdet for et boligområde, der består af tæt-lav bebyggelse i form af rækkehuse og dobbelthuse. Området er et mindre areal som udvikles i sammenhæng med det nye boligområde mod øst.

Dobbelthusene i midten er placeret på tværs af niveauerne og har udsigt mod et centralt grønt område. Disse boliger har fælles parkering, hvor der er tildelt to parkeringspladser til hver bolig. Boligerne langs kanten af området har primært parkering på egen grund og orienterer sig også mod det centrale grønne område. Disse boliger er placeret langs Rosenkildevej, og deres facade skaber et sammenhængende udtryk for gaden. Der er også åbninger mellem bygningerne, som giver mulighed for at se ind til det bagvedliggende område.

Udearealer

Projektområdets indre fællesareal, som tidligere var en eng, ligger i et lavpunkt og er tænkt som et grønt opholdsområde for beboerne. Placeringen og orienteringen af bebyggelsen er med til at skabe et samlet og rekreativt rum omkring det grønne område. Der er tilføjet et blåt element til det fælles grønne område, som både øger den rekreative værdi og håndtere områdets regnvand.

Udover det indre fælles grønne område er der også grønne forbindelser og opholdsrum mellem bebyggelserne, som både skaber liv mellem bebyggelsen og giver udsyn til området nordøst og sydvest for projektområdet. De indre grønne opholdsarealer er med til at skabe sammenhæng og forbindelse mod området øst for Rosenkilde, og dermed opfattes projektområdet som en del af et større område.

Slagelse by og omegn

Slagelse er en større by beliggende i den østlige del af Sjælland og har en befolkning på ca. 35.000 indbyggere. Byen fungerer som et vigtigt handelscenter og tilbyder en bred vifte af butikker og restauranter. Der er også mange parker og grønne områder i byen, såsom Søndre Park, som er en attraktiv opholdszone for lokale og turister.

Projektområdet ligger i udkanten af byen og er ca. 3,4 km fra Slagelse bymidte. De nærmeste dagligvarebutikker, sygehus, sport-centre, skoler og kulturcentre kan findes inden for en maksimal afstand på 3,3 km fra området.

Lokalplanstadie: Under udarbejdelse

Har du spørgsmål til dette projekt, så kontakt os

No team members selected for this project