Søg
Close this search box.

4200 Slagelse I

Halberg & Olsen Innovation er aktuelt i gang med at udvikle byggeretsgivende lokalplan på dette bynære projektareal lige nordøst for Slagelse.

Projektareal
0
Vejl. byggerets m²
0
Vejl. bebyggelses %
0 %
Boliger
0 stk.
Tæt/Lav boliger
0 stk.
Åben/Lav boliger
0 stk.

Beskrivelse af projekt

Projektområdet er et lille udpluk af en større udviklingsplan for et nyt og blandet boligområde i Tidselsbjergområdet i Slagelse. Med 250-300 boliger er der plads til alle, hvoraf 25 tæt-lav boliger er fordelt på det omtalte projektområde.

Vi har tænkt på alt – fra en gennemgående boligvej uden behov for vendepladser til fællesparkering og grønne arealer for uformelle samlingspunkter. Vi ønsker at skabe en varieret beboersammensætning og tiltrække borgere med forskellige demografiske og socioøkonomiske baggrunde.

For at fremme fællesskab og tryghed, er der lagt vægt på rekreative arealer til ophold og leg med tilgængelighed via. Organiske stiforbindelser på tværs af området.

Grøn Struktur

Formålet med den grønne og blå struktur er at skabe en naturlig og aktiv oase, som kan bruges til forskellige aktiviteter og naturoplevelser af områdets beboere. Det er vigtigt, at området har en vild og naturlig karakter, og at der er tilstrækkeligt plads til aktiviteter som leg, boldspil og lignende. Friarealerne skal også bidrage til at øge biodiversiteten i området.

Mod nordvest er der etableret et regnvandsbassin, som også er et samlingspunkt for beboerne, og der er anlagt vandgrøfter langs de rekreative stier på området.

Slagelse by og omegn

Slagelse er en større by beliggende i den østlige del af Sjælland og har en befolkning på ca. 35.000 indbyggere. Byen fungerer som et vigtigt handelscenter og tilbyder en bred vifte af butikker og restauranter. Der er også mange parker og grønne områder i byen, såsom Søndre Park, som er et attraktivt opholdszone for lokale og turister.

Projektområdet ligger i udkanten af byen og er ca. 3,4 km fra Slagelse bymidte. De nærmeste dagligvarebutikker, sygehus, sport-centre, skoler og kulturcentre kan findes inden for en maksimal afstand på 3,3 km fra området.

Lokalolanstadie: Vedtaget

Har du spørgsmål til dette projekt, så kontakt os

No team members selected for this project