Søg
Close this search box.

Om Os

Hvem er vi?

Halberg & Olsen Innovation blev stiftet i 2021 med det formål at udvikle kvalitets byggejord til opførelse af tæt–lav bebyggelse i hele Danmark. Vi er et team, som leverer færdig lokalplanlagt jord til mange danske byggeselskaber, investeringsselskaber og fonde, der opfører og udlejer rækkehuse. Vores mål er at skabe attraktive boligområder med funktionelle løsninger, der skaber merværdi for brugeren, byen og lokalsamfundet.

Vi har fokus på en helhedsorienteret tilgang til projekterne, hvor alle aspekter i udviklingen er løst i samarbejde med lodsejere, kommuner, forsyninger, entreprenør- og byggevirksomheder m.fl.

Vi har kontor i Vejle sammen med Halberg & Olsen Erhverv.

Udviklingsarbejde

Udviklingsarbejdet sker med de lokale forhold for øje, da vi ønsker at understøtte udviklingen i de pågældende bysamfund med kvalitative boligområder, hvor alt – herunder disponering, indpasning i omgivelserne, byrum, friarealer, boligbyggeri mv. – er af høj kvalitet.

Vi sætter stor ære i at tilpasse os kundernes behov og skræddersyer løsninger, der passer til hver enkelt kunde. Vores kunder omfatter lokale, nationale samt internationale virksomheder og fonde, der ønsker at etablere eller investere i nye boligområder i Danmark.

Ekspertise

Vi er et interdisciplinært team på 6 personer, som samarbejder på tværs af forskellige fagligheder og kompetencer. Dette muliggør, at vi kan løse både juridiske, æstetiske og tekniske aspekter af udviklingsprocessen. Fælles for vores dynamiske team er at skabe sunde og velfungerende boligområder, hvilket er den afgørende drivkraft for Halberg & Olsen Innovation.  

Mød os

Morten Olsen

Adm. Direktør

61133399

mo@halberg-olsen.dk

Anette Ladefoged

Udviklingschef

28430543

al@halberg-olsen.dk

Michael Laursen

Projektchef

28877020

ml@halberg-olsen.dk

Camilla Sigtenbjerggaard

Projektleder & Teknisk designer

92921208

cs@halberg-olsen.dk

Historie & Tidslinje