Søg
Close this search box.

Investor

Halberg & Olsen Innovation arbejder sammen med flere investorer, når det kommer til køb og projektudvikling af vores forskellige lokationer rundt i Danmark. Inden for udvikling og afsætning af byggejord er der mange parametre, der gør sig gældende. Disse gør ligeledes at markedet er volatilt. Fællesnævneren for de områder vi udvikler hos Halberg & Olsen er grundig analyse af markedsforhold såsom udlejningspriser, udlejningspotentiale, afkastforventninger samt belåningsgrundlag på færdigbyggeri. En rentestigning som vi ser i det nuværende marked vil derfor betyde øget afkastforventninger – hvilket betyder laverer kvadratmeterpriser og derigennem en lavere belåning. Det handler derfor også om timing.

Pipeline leverancer

Halberg & Olsen Innovation leverer, til mange af vores kunder, direkte pipeline leverancer af rækkehus byggeretter, hvor vi indstiller arealer sammen med fornøden dokumentation i forhold til kundens dokumentationskrav.

En optimeret investering

Da inflationen skulle bankes ned, og renterne derfor steg voldsomt i 2023, gav det en del ustabilitet i jordleverancerne. Salgene fortsatte, da flere store købere nu fik muligheden for at skaffe de byggeretter, de alle kæmpede om før denne periode. Men rentestigningerne betød også uro samt længere og mere omstændige salgsprocesser. Som resultat heraf valgte Halberg & Olsen Innovation at invitere nogle forskellige privatinvestorer ind på forskellige projekter. På den måde sikrede man, at processen kunne fortsætte trods markedssvingninger i et langsommere, men stabilt tempo, samt at jordarealerne eventuelt kunne opdeles i mindre bidder til flere købere.

Halberg & Olsen har ligeledes set en mulighed for at forædle og optimere priserne på de åben-lav grunde som er på flere af vores forskellige projektlokationer. Denne optimering tillader bedre priser og dermed højere afkast.

Såfremt du ønsker mere information omkring denne mulighed står vi gerne til rådighed.