Søg
Close this search box.

Halberg & Olsen Innovation offentliggør rekordresultat for 2023

Halberg & Olsen Innovation, baseret i Vejle, har netop offentliggjort sit årsregnskab for 2023, der viser et imponerende årsresultat efter skat på DKK 18,1 mio. Dette er selskabets bedste resultat siden stiftelsen i 2021 og er et direkte resultat af de jordudviklinger, som blev igangsat i 2021 og afsluttet i 2023.

“I 2023 har vi afleveret 9 projekter med byggeretter til opførsel af over 700 boliger fordelt over hele landet,” udtaler direktør Morten Olsen. “Trods det gode resultat nåede vi slet ikke budgettet på ca. 2000 byggeretter, da den stigende inflation og renteudviklingen kom i vejen. Her i 2024 mærker vi igen optimisme i markedet og stor efterspørgsel på byggeretter i Jylland, Fyn og særligt på Sjælland, hvor vi pt. næsten må melde alt udsolgt på leveringen i 2024 og 2025.”

Halberg & Olsen Innovation er et udviklingsselskab, der udvikler landbrugsjord til byggejord i hele Danmark, primært til opførelse af rækkehuse og erhverv, herunder logistik. En af de store styrker er, at Halberg & Olsen Innovation foruden selve jorden stort set kan levere alle ydelser, herunder bl.a. §10a godkendt bebyggelsesplan, rentabilitetsberegninger, lejeanalyse, et udlejningssetup, et klargjort SPV-selskab, regnvandshåndteringsplan, støjrapporter, museumsfrigivelse, geotekniske analyser og 3D-illustrationer.

“Vi er pipeline-leverandør til mange af vores samarbejdspartnere, der omfatter lokale, nationale samt internationale virksomheder og fonde, som ønsker at etablere eller investere i nye boligområder i Danmark. Vi har pt. gang i udviklingen af cirka 80 lokationer, hvor der vil kunne opføres fra 50 til 1200 boliger pr. lokation,” tilføjer Morten Olsen.

Se mere på www.ho-i.dk

Medier: 

Ejendomsudvikler fra Vejle får rekordresultat i 2023 – Dansk Byudvikling (dansk-byudvikling.dk)