Søg
Close this search box.

Ringsted (Kværkeby) – Stor jordhandel med byggeretsgivende lokalplan

Halberg & Olsen Erhverv gennemfører stor jordhandel med byggeretsgivende lokalplan til opførelse af ca. 190 rækkehuse

Kværkeby, 4. juli 2024 – Halberg & Olsen Erhverv har netop gennemført en omfattende jordhandel, med en byggeretsgivende lokalplan til opførelse af omkring 190 rækkehuse. Jorden er solgt som en selskabshandel til Velkomn, der planlægger at opføre DGNB guld-certificerede rækkehuse til udlejningsmarkedet.

Udviklingen af jordstykket har været en længere proces og er blevet håndteret af Halberg & Olsen Erhvervs søsterselskab, Halberg & Olsen Innovation, som har specialiseret sig i byudvikling af jordstykker til opførelse af rækkehuse.

Direktør for Halberg & Olsen Innovation, Morten Olsen, udtaler:
“Kværkeby har været en længere rejse, idet denne udvikling har taget næsten tre år fra vi indgik aftale med lodsejer til vi fik en endelig godkendt byggeretsgivende lokalplan. Vi har lykkedes med at lave en god lokalplan sammen med Ringsted Kommune, hvor vi ligeledes har indtænkt EU-taksonomien i forbindelse med de grønne kiler, fællesarealer og design af byggefelterne, så køber nemmere kan opnå en god DGNB-certificering på husene. Vi takker Velkomn for handlen og samarbejdet i forbindelse med den fælles due diligence-proces.”

Halberg & Olsen Innovation arbejder i øjeblikket på ca. 80 lokalplaner i hele Danmark, udviklet af firmaets dygtige team på syv medarbejdere, der udelukkende fokuserer på byudvikling.

Foruden Halberg & Olsen Erhverv og Halberg & Olsen Innovation har ØENS Rådgivningshus med advokat Søren Saaby Hansen bistået med det juridiske.

Se mere:
Halberg & Olsen Erhverv: www.halberg-olsen.dk (Erhvervsmæglerfirma)

Øens Advokatfirma: www.oadv.dk

For yderligere information, kontakt:
Morten Olsen
Halberg & Olsen Innovation
Email: mo@halberg-olsen.dk
Telefon: 73708041