Søg
Close this search box.

7500 Holstebro – Endelig vedtagelse af lokalplan

Vi har netop fået endelig og upåklaget lokalplan for vores projektområde i Holstebro. Lokalplanområdet omfatter ca. 5,6 ha og giver mulighed for opførelse af 81 tæt-lave boliger.

De kommende boliger ligger i bydelen Alstrup i den nordvestlige del af Holstebro, nær Idrætscenter Vest og Vestbyens Friskole. Området etableres og disponeres, så der skabes mindre klynger og naboskaber med fokus på variation og et indbydende boligmiljø. Regnvandet er integreret i områdets rekreative rum.

Projektområdet er placeret med få kilometers afstand til dagligvarebutikker, skoler, institutioner, sportsfaciliteter mm. Holstebro har en befolkning på omkring 36.000 og er kendt for kultur, herunder musik og teater.

Vi glæder os til at følge projektets videre udvikling. 

Læs mere om projektet her:

https://ho-i.dk/projekt/dellerupvej-7500-holstebro/