Søg
Close this search box.

4000 Roskilde – Endelig vedtagelse af lokalplan i Gundsømagle

Vi har netop fået endelig og upåklaget lokalplan for vores projektområde i Gundsømagle ved Roskilde. Lokalplanområdet omfatter ca. 2,7 ha og giver mulighed for opførelse af 63 tæt-lave boliger, hvoraf de 26 kan opføres i op til 2 etager.

De kommende boliger kommer til at ligge i naturskønne omgivelser med udsigt over åbne marker og nærhed til Gulddysse Skov. Området forbindes med det eksisterende stisystem, der fører direkte til skoven. Alle boliger vender mod et grønt fællesareal, som sikrer muligheder for fællesskaber blandt beboerne. Regnvandet er integreret i områdets rekreative rum.

Gundsømagle er et velfungerende lokalsamfund med butikscenter, daginstitutioner, skole samt gode sport- og fritidsaktiviteter. Alle faciliteter ligger inden for en maksimal afstand på 2 km fra projektområdet. Gundsømagle ligger ca. 14 km fra Roskilde centrum.

Vi glæder os til at følge projektets videre udvikling. 

Læs mere om projektet her:

https://ho-i.dk/projekt/holmevej-gundsoemagle-4000-roskilde/